Spód:
✔ daktyle 150g
✔ migdały 50g
✔ olej kokosowy 25g
✔ kakao 15g
Daktyle zalewamy wrzątkiem, czekamy aż zmiękną, następnie wszystkie składniki wrzucamy do blendera i blendujemy.
Wykładamy i formujemy w foremce.
Masa:
✔ugotowana kaszą jaglana 50g
✔odżywka białkowa 50g( smak:ciasteczko) Trec Nutrition
✔mleko kokosowe 50g
✔żelatyna 30g
✔orzechy nerkowca 70g
Wszystkie składniki blendujemy, dodajemy nerkowce i wykładamy na spód.
Masa orzechowa:
✔orzeszki ziemne niesolone 200g
✔erytrytol 10g
✔woda 2/5 szklanki
✔olej kokosowy 10g
Wszytko miksujemy i przelewamy na masę.
Wierzch:
✔masło orzechowe 100g Better Choice
✔kefir 50g
✔kakao 20g
✔odżywka białkowa 30g (Smak : czekolada )
Wszytko rozpuszczamy w kąpieli wodnej i wylewamy na masę orzechową.
Polewamy to masłem sezamowym i układamy nerkowce
Przepis od: Rafał Doroszuk
Comments
Leave your comment