Trec PROTEIN BAR 49g

This product is no longer in stock

4,90 zł

Przykro nam ale obecnie nie posiadamy tego produktu.
Możesz wybrać inny typ z rozwijanej listy.

Smak Kokosowo-Karmelowy

Wysokobiałkowy baton bez dodatku cukrów z czekolady mlecznej z nadzieniem (26 %) o smaku kokosowym i nadzieniem (25 %) karmelowym z prażonymi wiórkami kokosowymi (4 %).

  • Słodzony maltitolem;
  • Wysoka zawartość białka;
  • Bez dodatku cukrów;
  • Świetne uzupełnienie białka w diecie;
  • Gramatura 1 batona - 48 g;
  • Kaloryczność 1 batona - ok. 242 kcal.

Zawiera substancję słodzącą - maltitol.

Składniki: Koncentrat białek serwatkowych w proszku (z mleka); nadzienie karmelowe [ekstrakt jabłka; koncentrat białek serwatkowych (z mleka); mleko zagęszczone niesłodzone; tłuszcz kokosowy; barwnik (karmel); emulgator (mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych); sól; naturalny aromat]; tłuszcz palmowy; tłuszcz kakaowy; substancja słodząca (maltitol); mleko w proszku odtłuszczone; miazga kakaowa, 4 % prażone wiórki kokosowe; mleko w proszku pełne; tłuszcz mleczny; emulgator (lecytyny z soi); naturalny aromat kokosowy; pasta orzechowa (orzechy laskoweorzeszki ziemne); ekstrakt z wanilii. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %. Produkt może zawierać: zboża zwierające glutenjaja i inne orzechy (migdałyorzechy włoskieorzechy nerkowcapistacje i orzechy makadamia).

Smak Kokosowo-Karmelowy

Wartości odżywcze dla smaku Karmelowo-Waniliowego

na 100 g    % RWS*

  • Wartość energetyczna: 2100 kJ / 504 kcal
  • Tłuszcz: 32 g
  • -> w tym kwasy nasycone: 20 g
  • Węglowodany: 32 g
  • -> w tym cukry: 19 g
  • -> w tym poliole: 10 g
  • Białko: 26 g
  • Sól: 0,29 g


*RWS - Referencyjna wartość spożycia.

Składniki: koncentrat białek serwatkowych w proszku (z mleka); nadzienie karmelowe [ekstrakt jabłka; koncentrat białek serwatkowych (z mleka); mleko zagęszczone niesłodzone; tłuszcz kokosowy; barwnik (karmel); emulgator (mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych); sól; naturalny aromat]; tłuszcz palmowy; tłuszcz kakaowy; substancja słodząca (maltitol); mleko w proszku odtłuszczone; miazga kakaowa; mleko w proszku pełne; tłuszcz mleczny; emulgator (lecytyny z soi); ekstrakt z wanilii; pasta orzechowa (orzechy laskoweorzeszki ziemne). Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %. Produkt może zawierać: zboża zwierające glutenjaja i inne orzechy(migdałyorzechy włoskieorzechy nerkowcapistacje i orzechy makadamia).

Produkt może zawierać: inne orzechy, jaja i zboża zawierające gluten.

Smak Karmelowo-Waniliowy

Wysokobiałkowy baton bez dodatku cukrów z czekolady mlecznej z nadzieniem (30 %) o smaku waniliowym i nadzieniem (25 %) karmelowym.

  • Słodzony maltitolem;
  • Wysoka zawartość białka;
  • Bez dodatku cukrów;
  • Świetne uzupełnienie białka w diecie;
  • Gramatura 1 batona - 49 g;
  • Kaloryczność 1 batona - ok. 247 kcal.

Wartości odżywcze dla smaku Karmelowo-Waniliowego

na 100 g    % RWS*

  • Wartość energetyczna: 2100 kJ / 504 kcal
  • Tłuszcz: 32 g
  • -> w tym kwasy nasycone: 20 g
  • Węglowodany: 32 g
  • -> w tym cukry: 19 g
  • -> w tym poliole: 10 g
  • Białko: 26 g
  • Sól: 0,29 g

Masa netto: 49g

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu, w temp. 15-25 stopni celsjusza, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.

Minimalny termin przydatności do spożycia: Przynajmniej pół roku

Produkt może zawierać: mleko, soję, zboża zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne i orzechy

Producent:

TREC NUTRITION Sp. z o.o.
ul. Śmidowicza 48
Gdynia 81-127, Polska
office@trecnutrition.com
+48 515 446 110