This product is no longer in stock
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Smak Kokosowo-Karmelowy
Wysokobiałkowy baton bez dodatku cukrów z czekolady mlecznej z nadzieniem (26 %) o smaku kokosowym i nadzieniem (25 %) karmelowym z prażonymi wiórkami kokosowymi (4 %).
Zawiera substancję słodzącą - maltitol.
Składniki: Koncentrat białek serwatkowych w proszku (z mleka); nadzienie karmelowe [ekstrakt jabłka; koncentrat białek serwatkowych (z mleka); mleko zagęszczone niesłodzone; tłuszcz kokosowy; barwnik (karmel); emulgator (mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych); sól; naturalny aromat]; tłuszcz palmowy; tłuszcz kakaowy; substancja słodząca (maltitol); mleko w proszku odtłuszczone; miazga kakaowa, 4 % prażone wiórki kokosowe; mleko w proszku pełne; tłuszcz mleczny; emulgator (lecytyny z soi); naturalny aromat kokosowy; pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki ziemne); ekstrakt z wanilii. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %. Produkt może zawierać: zboża zwierające gluten, jaja i inne orzechy (migdały, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, pistacje i orzechy makadamia).
Smak Kokosowo-Karmelowy
Wartości odżywcze dla smaku Karmelowo-Waniliowego
na 100 g % RWS*
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: koncentrat białek serwatkowych w proszku (z mleka); nadzienie karmelowe [ekstrakt jabłka; koncentrat białek serwatkowych (z mleka); mleko zagęszczone niesłodzone; tłuszcz kokosowy; barwnik (karmel); emulgator (mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych); sól; naturalny aromat]; tłuszcz palmowy; tłuszcz kakaowy; substancja słodząca (maltitol); mleko w proszku odtłuszczone; miazga kakaowa; mleko w proszku pełne; tłuszcz mleczny; emulgator (lecytyny z soi); ekstrakt z wanilii; pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki ziemne). Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %. Produkt może zawierać: zboża zwierające gluten, jaja i inne orzechy(migdały, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, pistacje i orzechy makadamia).
Produkt może zawierać: inne orzechy, jaja i zboża zawierające gluten.
Smak Karmelowo-Waniliowy
Wysokobiałkowy baton bez dodatku cukrów z czekolady mlecznej z nadzieniem (30 %) o smaku waniliowym i nadzieniem (25 %) karmelowym.
Wartości odżywcze dla smaku Karmelowo-Waniliowego
na 100 g % RWS*
Masa netto: 49g
Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu, w temp. 15-25 stopni celsjusza, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Minimalny termin przydatności do spożycia: Przynajmniej pół roku
Produkt może zawierać: mleko, soję, zboża zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne i orzechy
Producent:
TREC NUTRITION Sp. z o.o.
ul. Śmidowicza 48
Gdynia 81-127, Polska
office@trecnutrition.com
+48 515 446 110