suplement diety
Połączenie białka serwatkowego, wzbogacone aminokwasami białka wołowego.
Składniki (smak czekoladowy) koncentrat serwatki białek ( z mleka ), aminokwasy pochodzące z białka mięsa wołowego, maltodekstryna, kakao w proszku, środki zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, substancje słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam-K, wieloenzymowy kompleks DigeZyme ® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, bakteryjna proteaza obojętna).
Składniki (smak waniliowy) cold wytwarzane serwatki koncentrat białek ( z mleka ), aminokwasy pochodzące z białka wołowego, maltodekstryna, zagęszczacze: guma ksantanowa i guma guar, emulgator: soi lecytyny, smak, środki słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam-K , kompleks multienzymatyczny DigeZyme ® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, bakteryjna proteaza obojętna).
Składniki (smak truskawkowy) koncentrat serwatki białek ( z mleka ), aminokwasy pochodzące z białka mięsa wołowego, maltodekstryna, zagęszczacze: guma ksantanowa i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, substancje słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam-K , barwnik: ekstrakt z buraków; kompleks wieloenzymowy DigeZyme ® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, bakteryjna proteaza obojętna).
Składniki (smak jabłko i cynamon) koncentrat serwatki białek ( z mleka ), aminokwasy pochodzące z białka mięsa wołowego, maltodekstryna, zagęszczacze: guma ksantanowa i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, substancje słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam -K, barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilów i chlorofilin; kompleks wieloenzymowy DigeZyme ® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, bakteryjna proteaza obojętna).
Składniki (smak bananowy) koncentrat serwatki białek ( z mleka ), aminokwasy pochodzące z białka mięsa wołowego, maltodekstryna, tylko smak czekolady zawiera kakao w proszku, środki zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, substancje słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam-K, barwnik: kurkumina; kompleks wieloenzymowy DigeZyme ® (amylaza, celulaza, laktaza, lipaza, bakteryjna proteaza obojętna).
Składniki (smak kremowe ciasteczka) koncentrat serwatki białek ( z mleka ), aminokwasy pochodzące z białka mięsa wołowego, maltodekstryna, kakao w proszku, środki zagęszczające: guma ksantanowa i guma guar, emulgator: lecytyna sojowa, smak, środki słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam-K, wieloenzymatycznych kompleks Digezyme ® (amylaza, celulaza, laktazy, lipazy, proteazy obojętnej bakterii).
Wartość odżywcza
w 100 g:
Masa netto: 1000 g
Sposób użycia
Stosowanie: Zmieszaj 1 miarkę (30 g) w 180-250 ml wody lub mleka o niskiej zawartości tłuszczu. Weź 1-2 porcje dziennie, w zależności od dziennego zapotrzebowania na białko
Ostrzeżenie
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży oraz karmiących piersią. Zrównoważona dieta i zdrowy styl życia są ważne. Czerwień koszenilowa A może mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu, w temp. 15-25 stopni celsjusza, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Minimalny termin przydatności do spożycia: Przynajmniej pół roku
Produkt może zawierać: mleko, soję, zboża zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne i orzechy
PRODUCENT: Amix Sp. z.o.o. ul. Miodowa 24 lok. A 31-055 Kraków