suplement diety
Pure Whey Protein FUSION to produkt białkowy, który łączy w jednej odżywce koncentrat izoalatu i białka serwatki.
Zawiera 75% czystego białka serwatkowego Odżywki Amix wykorzystują izolację CFM (cross-flow microfiltration), która zapewnia wysoką zawartość białka.
Składniki (waniliowy): ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego (z mleka) , izolat białka serwatkowego CFM z frakcjami białkowymi (z mleka), maltodekstryna, stabilizatory: hydrolizat kolagenu, ksantan i guma guar; Emulgator: sojowy lecytyna; Aromat wieloenzymatycznych kompleks Digezyme ® (amylaza, celulaza, laktazy, lipazy, proteazy obojętnej bakterii), substancje słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam K.
Składniki (smak czekoladowy, kremowe ciasteczko, podwójna biała czekolada, moca-czekolada, czekolada-kokos, orzech-czekolada-karmel): ultrafiltrowany koncentrat białka serwatki (z mleka) , izolat białka serwatki CFM z frakcjami białka (z mleka) ) , maltodekstryna, proszek kakaowy, stabilizatory: hydrolizat kolagenu, ksantan i guma guar; Emulgator: sojowy lecytyna; Aromat wieloenzymatycznych kompleks Digezyme ® (amylaza, celulaza, laktazy, lipazy, proteazy obojętnej bakterii), substancje słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam K.
Składniki (smak bananowy): ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego (z mleka) , izolat białka serwatkowego CFM z frakcjami białkowymi (z mleka) , maltodekstryna, stabilizatory: hydrolizat kolagenu, ksantan i guma guar; Emulgator: sojowy lecytyna; barwnik: kurkumina; Aromat wieloenzymatycznych kompleks Digezyme ® (amylaza, celulaza, laktazy, lipazy, proteazy obojętnej bakterii), substancje słodzące: sukraloza (Splenda ®) i acesulfam K.
Składniki (dzikie jagody, smak truskawkowy): ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego (z mleka) , izolat białka serwatkowego CFM z frakcjami białkowymi (z mleka) , maltodekstryna, stabilizatory: hydrolizat kolagenu, ksantan i guma guar; Emulgator: sojowy lecytyna; barwienie: ekstrakt z buraków; Aromat wieloenzymatycznych kompleks Digezyme ® (amylaza, celulaza, laktazy, lipazy, proteazy obojętnej bakterii), substancje słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam K.
Składniki (smak piñacoláda): ultrafiltrowany koncentrat białka serwatki (z mleka) , izolat białka serwatki CFM z frakcjami białkowymi (z mleka) , maltodekstryna, stabilizatory: hydrolizat kolagenu, ksantan i guma guar; Emulgator: sojowy lecytyna; barwienie: ekstrakt z czerwonych buraków i kurkumina; Aromat wieloenzymatycznych kompleks Digezyme ® (amylaza, celulaza, laktazy, lipazy, proteazy obojętnej bakterii), substancje słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam K.
Składniki (melonowo-jogurtowy, jabłko z cynamonem, pistacje): ultrafiltrowany koncentrat białka serwatkowego (z mleka) , izolat białka serwatkowego CFM z frakcjami białkowymi (z mleka) , maltodekstryna, stabilizatory: hydrolizat kolagenu, ksantan i guma guar; Emulgator: sojowy lecytyna; barwnik: kompleksy miedziowe chlorofilów i chlorofilin; Aromat wieloenzymatycznych kompleks Digezyme ® (amylaza, celulaza, laktazy, lipazy, proteazy obojętnej bakterii), substancje słodzące: sukraloza (Splenda ® ) i acesulfam K.
Średnie wartości odżywcze
w 100g ; w 35g (w porcji)
Typowy profil aminokwasowy w 100 g białka
Masa netto: 1000 g
Sposób użycia
Stosowanie: W zależności od dziennego zapotrzebowania na białko, należy przyjmować 1 miarkę (35 g) między posiłkami 1-3 razy dziennie, rozcieńczoną w 200-300 ml zimnej wody lub odtłuszczonego mleka.
W dni treningowe Amix Protein Fusion najlepiej stosować bezpośrednio po treningu (1 miarka 35g) z wodą. W dni bez treningu można stosować jako dodatek lub zamiennik posiłku z wodą lub mlekiem.
Ostrzeżenie
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży oraz karmiących piersią. Zrównoważona dieta i zdrowy styl życia są ważne.
Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu, w temp. 15-25 stopni celsjusza, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Minimalny termin przydatności do spożycia: Przynajmniej pół roku
Produkt może zawierać: mleko, soję, zboża zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne i orzechy
PRODUCENT: Amix Sp. z.o.o. ul. Miodowa 24 lok. A 31-055 Kraków