Wartość odżywcza
%RWS – referencyjna wartość spożycia
składniki: 25% mieszanka białkowa [białko z grochu, białko z brązowego ryżu, chrupki sojowe (izolat białka sojowego)], 24% czekolada z substancja słodząca [miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy], izomaltooligosacharydy1 z tapioki, fruktooligosacharydy, polidekstroza, substancje utrzymujące wilgoć: glicerol, sorbitole; olej roślinny (rzepakowy), 2,6% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, izomaltuloza2, emulgator: lecytyny (sojowe); tłuszcz kakaowy, substancja zagęszczająca: guma arabska; aromaty [zawierają orzeszki ziemne (arachidowe)], sól, diglicynian cynku (chelat aminokwasowy Albion™), ekstrakt ashwagandhy KSM-66® (Withania somnifera (L.) Dunal), selenian (IV) sodu, cyjanokobalamina - witamina B12, jodek potasu. Czekolada: masa kakaowa minimum 53%. 1Izomaltooligosacharydy to źródło glukozy. 2Izomaltuloza jest źródłem glukozy i fruktozy. Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z mleka, jaj, orzechów, zbóż zawierających gluten, nasion sezamu, ryb.
Czekolada: masa kakaowa minimum 53%.
Masa netto: 50g
Sposób użycia
Stosowanie: Spożywać wedle własnych preferencji. UWAGA: spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Ostrzeżenie
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży oraz karmiących piersią. Zrównoważona dieta i zdrowy styl życia są ważne.
Sposób przechowywania
Przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu, w temp. 15-25 stopni celsjusza, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Minimalny termin przydatności do spożycia: Przynajmniej pół roku
Produkt może zawierać: mleko, soję, zboża zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne i orzechy
Producent:
OLIMP LABORATORIES Sp. z o. o.
Pustynia 84F, 39-200 Dębica, Poland
info@olimp-labs.com
+48 14 680 32 00