MYPROTEIN IMPACT WHEY PROTEIN 2500 g

  • 21g białka w każdej porcji
  • 4,5g BCAA
  • Niska zawartość cukru

159,00 zł

Wykonana z najlepszej serwatki, jedna porcja zawiera aż 21g białka, w przypadku protein potrzebujesz ich ze źródła wysokiej jakości – od tych samych krów, które dostarczają nam mleko i ser. Poddana jest zwykłemu procesowi filtracji oraz suszeniu opryskowemu tworząc w ten sposób zupełnie naturalną odżywkę.

Wygodne, wysokiej jakości białko wspomaga wzrost i utrzymanie masy ważnych mięśni1 — w każdej porcji zawiera tylko 1,9g tłuszczu, 1g węglowodanów oraz jedynie 103 kalorie, aby wspierać wszystkie Twoje cele treningowe.

Zawiera również niezbędne aminokwasy, w tym 4,5g aminokwasy BCAA — naturalnie występujące w białku, które pomagają w budowie i regeneracji mięśni1  — dzięki temu zawsze będziesz w gotowości na kolejny trening.

Wartości odżywcze w oparciu o bezsmakową wersję preparatu.

1. Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.

2. Badania wykazują pozytywny wpływ kreatyny na podnoszenie wydolności fizycznej podczas wykonywania powtarzających się, krótkotrwałych i wysoce intensywnych ćwiczeń. Korzystne efekty uzyskasz, przyjmując 3g kreatyny dziennie.

Kiedy przyjmować Białko Serwatkowe (Impact Whey Protein)?

Jest to odżywka szybko przyswajalna, dlatego zalecamy spożywanie jej 30-60 minut po treningu, ale jest też doskonała o dowolnej porze dnia, aby uzupełnić niezbędne białko. Dodaj 1 miarkę (25g) do mleka pełnego lub wody.

Z czym stosować Białko Serwatkowe (Impact Whey Protein)?

Aby pomóc Ci przejść przez nawet najtrudniejsze treningi dodaj miarkę  Monohydratu Kreatyny do Twojego shake'a – kreatyna ma udowodniony pozytywny wpływ na zwiększanie wydolności fizycznej podczas powtarzania serii krótkotrwałych i intensywnych ćwiczeń.2

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego. Produkt przeznaczony dla osób prowadzących aktywny styl życia i stosujących urozmaiconą i zbilansowaną dietę. Produkt odpowiedni dla wegetarian.

Skład

 Na 100gW porcji 25g*RI
Energia1740 kJ/412 kcal435 kJ/103 kcal5%
Tłuszcz7.5 g1.9 g3%
 w tym nasycone kwasy tłuszczowe5.0 g1.3 g6%
Węglowodany4.0 g1.0 g0.5%
 w tym cukry4.0 g1.0 g1%
Białko82 g21 g41%
Sól0.50 g0.13 g2%

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej(8400 kJ/2000 kcal)

Informacje odżywcze podane na podstawie wersji bezsmakowej podczas wyboru alternatywnej wersji smakowej wartości mogą się różnić o 15%

Składniki

W przypadku alergenów, patrz na składniki, które zostały pogrubione. Może również zawierać jaja.

Szarlotka z kruzonką: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (E160a), Substancje słodzące (Sukraloza)

Banan: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Aromaty, Barwniki (Kurkumina), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Substancje słodzące (Sukraloza)

Banoffee : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Ekstrakt słodu (jęczmiennego), Substancje słodzące (Sukraloza)

Jagoda: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Naturalne aromaty (Siarczyny), Barwniki (Czerwień buraczana, Antocyjany), Kwasy (Kwas cytrynowy), Substancje słodzące (Sukraloza)

Sernik jagodowy: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Barwniki (Czerwień buraczana), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Czekolada i banan: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Czekoladowe brownie: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Czekolada karmelowa: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna sojowa), Kakao w proszku, Aromaty (Aromaty, Słód (Jęczmienny) w proszku, Substancje słodzące (Sukraloza))

Płatki czekoladowe: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza).

Czekolada kokosowa: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (E150c), Regulator kwasowości (Kwas jabłkowy), Substancje słodzące (Sukraloza)

Czekolada miętowa: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (92%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, Substancje słodzące (Sukraloza), Aromaty

Czekolada orzechowa: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Czekolada pomarańczowa: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Czekolada z masłem orzechowym: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Delikatna czekolada: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Cynamonka: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (95%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Barwniki (E150a), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Cukier cynamonowy : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (95%), Aromaty, Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Substancje słodzące (Sukraloza), Sól.

Kawa karmelowa: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Barwniki (E150a), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Ciasteczka z kremem: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Owocowe płatki śniadaniowe: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza).

Złocisty syrop: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Latte : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Ekstrakt słodu (jęczmiennego, Substancje słodzące (Sukraloza)

Sernik cytrynowy: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Syrop klonowy: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Matcha : Koncentrat białka serwatkowego (93%) (Mleka, Emulgatory (Soja Lecithin)), Zielona herbata Matcha w proszku (4%), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Mocha : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Naturalny banan: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Naturalne aromaty, Barwniki (Kurkumina), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Substancje słodzące (Sukraloza)

Naturalne Banoffee : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Naturalne aromaty, Ekstrakt słodu, Substancje słodzące (Sukraloza)

Naturalna czekolada: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Naturalne truskawki: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Naturalne aromaty, Barwniki (Czerwień buraczana), Substancje słodzące (Sukraloza)

Naturalna wanilia: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Naturalne aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Neapolitański : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Krem pomarańczowy: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (Karoteny), Substancje słodzące (Sukraloza).

Orzechowe ciasteczka: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Barwniki (E150a), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Ciasto z pikanem : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Barwniki (E150a), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Ananas: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (Kurkumina), Substancje słodzące (Sukraloza)

Malina: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Kwasy (Kwas cytrynowy), Barwniki (Czerwień buraczana), Ekstrakt z fioletowej marchwi, Substancje słodzące (Sukraloza)

Rabarbar i krem: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (Czerwień buraczana), Substancje słodzące (Sukraloza)

Rocky Road : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Solony karmel: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (E150c), Substancje słodzące (Sukraloza)

Banan słodzony stewią: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Naturalne aromaty, Barwniki (Kurkumina), Substancje słodzące (Glikozydy steviolowe)

Jagody i maliny słodzone stewią: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (90%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Naturalne aromaty (Siarczyny), Barwniki (Czerwień buraczana, Antocyjany), Substancje słodzące (Glikozydy steviolowe)

Czekolada słodzona stewią : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Glikozydy steviolowe)

Czekolada miętowa słodzona stewią: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Naturalne aromaty, Substancje słodzące (Glikozydy steviolowe)

Truskawka słodzona stewią: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (Czerwień buraczana), Substancje słodzące (Glikozydy steviolowe)

Wanilia słodzona stewią: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Naturalne aromaty, Substancje słodzące (Glikozydy steviolowe)

Pudding toffiee: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (E150c), Substancje słodzące (Sukraloza)

Stracciatella : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty (Mleka), Substancje słodzące (Sukraloza)

Krem truskawkowy: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (Czerwień buraczana), Substancje słodzące (Sukraloza)

Rolada z dżemem: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (Czerwień buraczana), Kwasy (Kwas cytrynowy), Substancje słodzące (Sukraloza)

Owoce lata: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Kwasy (Kwas cytrynowy), Barwniki (Czerwień buraczana, Kurkumina), Substancje słodzące (Sukraloza)

Tiramisu : Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (91%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Kakao w proszku, Aromaty, Barwniki (E150c), Substancje słodzące (Sukraloza)

Bezsmakowe: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (100%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa)

Wanilia: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Wanilia i maliny: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Barwniki (E162, E163), Substancje słodzące (Sukraloza)

Biała czekolada: Koncentrat białka serwatkowego (Mleka) (96%), Emulgatory (Lecytyna Sojowa), Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)

Ciasto czekoladowe: Koncentrat białka serwatkowego (Contains Mleka and Soja) (93%), Aromaty (Kakao w proszku, Aromaty, Substancje słodzące (Sukraloza)).

Biszkoptowy: Koncentrat białka serwatkowego (Contains Mleka and Soja) (95%), Aromaty (Aromaty, Sól, Substancje słodzące (Sukraloza)).

Tort urodzinowy: Koncentrat białka serwatkowego (zawiera Mleko, i Soję) (92%), Posypka (Cukier, Pszenica Skrobia, Woda, Syrop glukozowy, Koncentrat Buraczany, Olej roślinny, Barwniki (Antocyjany, Kurkumina), Środek glazurujący (Wosk pszczeli), Aromaty, Substancje Słodzące (Sukraloza).

OSTRZEŻENIA

Artykuł został wyprodukowany w fabryce, w której przetwarzane było mleko, soja, jaja, gluten i produkty pochodne.

Zobacz także