TREC BCAA 4:1:1 HIGH SPEED 600 g

BRANCHED-CHAIN AMINO ACIDS!

  • Aż 4 gramy L-leucyny w porcji
  • Mocno anaboliczne działanie
  • Przyspieszona regeneracja i wzrost mięśni

Rozpuszczalny matrix aminokwasów BCAA

99,00 zł

BCAA 4:1:1 HIGH SPEED. Suplement diety. Zawiera substancję słodzącą. AMINOKWASY ROZGAŁĘZIONE.  BCAA  4:1:1 HIGH SPEED zawiera aminokwasy rozgałęzione: L-leucynę, L-walinę i L-izoleucynę w proporcji 4:1:1. BCAA 4:1:1 HIGH SPEED to preparat, który w formie smacznego napoju uzupełnia poziom kluczowych aminokwasów egzogennych o rozgałęzionych łańcuchach bocznych.

ODPOWIEDNI DLA WEGAN.

SPOSÓB UŻYCIA: Jednorazową porcję preparatu ‒ 10 g (2 miarki) rozpuścić w 300 ml wody przy użyciu szejkera. Stosować 2 porcje dziennie. W dni treningowe: I porcja 30 min. przed treningiem, II porcja bezpośrednio po treningu. W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami.

SKŁADNIKI: aminokwasy rozgałęzione (L-leucyna; L-walina; L-izoleucyna) (60%); maltodekstryny; regulatory kwasowości – kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; aromaty; substancje zagęszczające – guma celulozowa, guma ksantanowa;  substancja słodząca – sukraloza; barwnik dla smaku tropikalnego – beta-karoten; barwnik dla smaku wieloowocowego – azorubina.

OSTRZEŻENIA:  Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Preparat nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży oraz karmiących. Zrównoważona dieta i zdrowy tryb życia są ważne. Azorubina może mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci. W zakładzie używane są alergeny takie jak: mleko, soja, pszenica, jęczmień, jaja, orzeszki ziemne i orzechy.

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu, w  temp. 15–25°C, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM, NUMER PARTII PRODUKCYJNEJ, KRAJ POCHODZENIA: SS: Patrz spód opakowania. DS: Patrz górna część opakowania nad etykietą. MASA NETTO: Na naklejce z kodem kreskowym i smakiem.

Zobacz także