TREC BATON YAMMIX 65 g

Protein Bar!

  • Wysoka zawartość białka
  • Wysoka zawartość błonnika pokarmowego
  • Niska zawartość cukru

9,90 zł

YAMMIX. Baton proteinowy w trzech smakach: migdałowo-waniliowym, czekoladowo-ciasteczkowym i orzechowo-pralinowym . Zawiera substancję słodzącą. Zawiera białka mleka, izomaltooligosacharydy, migdały i oligofruktozę, izomaltooligosacharydy i oligofruktozę, orzechy laskowe i oligofruktozę.

Smak migdałowo-waniliowy. SKŁADNIKI: białko mleka; izomaltooligosacharydy; substancja wypełniająca – polidekstroza; migdały (10%); oligofruktoza; olej słonecznikowy; aromaty; sól; substancja słodząca – glikozydy stewiolowe. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 65 g: Wartość energetyczna 889 kJ/215 kcal (11%*); tłuszcz 8,6 g (12%*), w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g (5%*); węglowodany 2,6 g (1%*), w tym cukry 2,4 g (3%*); błonnik 24,2 g; białko 19,4 g (39%*); sól 0,35 g (6%*). *Referencyjna Wartość Spożycia

Smak czekoladowo-ciasteczkowy. SKŁADNIKI: białko mleka; izomaltooligosacharydy; oligofruktoza; miazga kakaowa (8,5%); substancja wypełniająca – polidekstroza; olej słonecznikowy; masło kakaowe; aromaty; sól; substancja słodząca – glikozydy stewiolowe. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 65 g: Wartość energetyczna 806 kJ/194 kcal (10%*); tłuszcz 5,9 g (8%*), w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,6 g (13%*); węglowodany 2,9 g (1%*), w tym cukry 2,5 g (3%*); błonnik 25,0 g; białko 21,3 g (43%*); sól 0,40 g (7%*). *Referencyjna Wartość Spożycia

Smak orzechowo-pralinowy. SKŁADNIKI: białko mleka; izomaltooligosacharydy; substancja wypełniająca – polidekstroza; orzechy laskowe (9,6%); oligofruktoza; olej słonecznikowy; kakao odtuszczone; sól; aromaty; substancja słodząca – glikozydy stewiolowe. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 65 g: Wartość energetyczna 871 kJ/210 kcal (10%*); tłuszcz 7,9 g (11%*), w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 g (5%*); węglowodany 2,9 g (1%*), w tym cukry 2,5 g (3%*); błonnik 24,6 g; białko 19,6 g (39%*); sól 0,35 g (6%*). *Referencyjna Wartość Spożycia

OSTRZEŻENIA: Produkt może zawierać alergeny takie jak: mleko, soja, pszenica, jęczmień, jaja, orzeszki ziemne i orzechy. Uwaga! Nieodpowiedni dla diabetyków (zawiera izomaltooligosacharydy).

SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym pomieszczeniu, w zamkniętym opakowaniu, w temp. 15–22°C, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Chronić przed nadmierną ekspozycją na słońce. NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM, NUMER PARTII PRODUKCYJNEJ, KRAJ POCHODZENIA: Patrz na zgrzewie.

Zobacz także